• side_banner

Nyheder

Hvordan vælger man de rigtige iltmasker?

Som sygeplejestuderende lærer du sikkert alt om iltmasker og deres anvendelser. Jeg er her for at gennemgå alt om iltmasker, hvornår de skal bruges, fordelene ved hver og et par tips og tricks, der vil hjælpe dig på vej. Klar til at komme i gang? Lad os gå.

Næsekanyle

Leverer: FiO2- 24% – 44%, Flowhastighed- 1 til 6L/min.

Lad os starte med den mest grundlæggende maske af alle. Mød næsekanylen. Næsekanylen er en ilttilførselsmaske med lavt flow. Den har to ben, der er indsat i næseborene, som leverer ilt til patienten. En næsekanyle er sandsynligvis den enkleste og mest komfortable ilttilførselsanordning og tolereres normalt godt. Patienten kan nemt tale og spise.

Det er dog ikke alle patienter, der er fan af denne type ilttilførselssystem. Pædiatriske patienter har en tendens til at hade næsekanylen, da de ikke kan lide spidser i næsen. Bortset fra dette ser de ikke ud til at kunne lide tanken om et rør viklet rundt om deres ansigt. Hvis de giver dig mange problemer (konstant at trække den ned og fjerne ilten), kan du blive nødt til at ty til en simpel maske eller et blow-by (holde en maske, der afgiver ilt lidt væk fra patientens ansigt).

svsdv (1)

Enkel iltmaske

Leverer: FiO2- 35 % til 50 %, flowhastighed: 6 til 12 l/min.

I modsætning til næsekanylen placeres en simpel ansigtsmaske over din patients næse og mund. Du bruger denne maske, når en patient har brug for minimum 6L/min for at sikre fjernelse af udåndet CO2 (hvilket er, hvad hullerne på siden af ​​masken gør). Brug ikke en simpel maske med flowhastigheder lavere end 6L/min.

En simpel ansigtsmaske er nem at påføre og afhængigt af patienten kan den være mere komfortabel. Dette er også et godt alternativ for patienter, der er "mundpuster" om natten, da en næsekanyle ikke vil give dem den fulde ilt, de har brug for.

svsdv (2)

Venturi maske

Levering: FiO2 - 24% til 50%, flowhastighed - 4 til 12 l/min.

Venturi-masken er en af ​​de eneste ilttilførselsanordninger med høj flow, bortset fra high-flow-næsekanylen. Ligesom de andre ansigtsmasker dækker den også fuldt ud næse og mund. Det bruges mest i nødsituationer eller hos patienter med kronisk lungesygdom. Dette skyldes, at den leverer de mest præcise befugtede iltkoncentrationer. Tilførslen af ​​ilt i en Venturi-maske fordeles via adaptere i forskellige størrelser. Disse adaptere styrer mængden af ​​flowhastighed og FiO2, der frigives til patienten.

vi fremstiller iltmaske, nebulzier-maske, Venturi Mask

mølle af spacer til astma, fabrik af MDI spacer

Besøg venligst vores web:http://ntkjcmed.comfor flere detaljer

Send venligst forespørgsel til:ntkjcmed@163.com

Kontaktperson: John Qin

Tlf/WhatsApp: +86 19116308727

General Export Manager


Indlægstid: 23-2-2024